Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicheskije Pticy Magicheskije Kozy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Zhunisbekov is nu in balbezit. Petukhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zhunisbekov naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Eremenko is nu in balbezit. Petukhov geeft een lange en hoge pass. Sayutin kopt de bal weg. Prosekov rent richting de bal. Prosekov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Shakin rent richting de bal. Shakin geeft de bal voor. Kurban heeft problemen om de bal te vangen. Karimov is nu in balbezit. Karimov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Pticy - Magicheskije Kozy 1:0

23e minuut.
Baigereev speelt de bal door. Daar is Nurdauletov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosekov begaat een overtreding. Prosekov krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Sayutin verovert de bal door een tackle van achteren. Sayutin speelt de bal door. Prosekov rent richting de bal. Prosekov geeft een hoge lob. Karimov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Zaharchenko met een sublieme pass. Ilyushchenko kopt de bal weg. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremenko onderschept slim de pass. Eremenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 58%, Magicheskije Kozy 42%.
Magicheskije Pticy - Magicheskije Kozy 1:0

52e minuut.
Kondroschev is nu in balbezit. Petukhov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondroschev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baigereev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kondroschev rent richting de bal. Kondroschev geeft de bal voor. Daar is Kenbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ilyushchenko met een sublieme pass. Eremenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tleshev maakt een afschuwelijke overtreding. Tleshev krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Mirzhanov rent richting de bal. Mirzhanov geeft een hoge lob. Kondroschev probeert de bal aan de voet te houden. Shakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakin schiet op doel. Zaharchenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Prosekov rent richting de bal. Nurdauletov rent richting de bal. Karimov onderschept slim de pass. Prosekov is nu in balbezit. Prosekov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 42%, Magicheskije Kozy 58%.
Magicheskije Pticy - Magicheskije Kozy 1:0