Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostryje Sovy Novyje Pticy
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Muminov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baigereev komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Duzbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Novopashin onderschept slim de pass. Yakovlev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yakovlev krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Berdalin rent richting de bal. Deli rent richting de bal. Berdalin onderschept slim de pass. Berdalin geeft een lange en hoge pass. Aliyev controleert de bal met de borst. Karpenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Aliyev de bal onder controle te krijgen. Aliyev rent richting de bal. Aliyev draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Yakovlev rent richting de bal. Yakovlev passt de bal in één keer door. Shadmanov is nu in balbezit. Shadmanov haalt uit met een fantastische trap. Karpenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Novyje Pticy 1:0

37e minuut.
Shadmanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abishev komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Zhatekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Massimov is nu in balbezit. Massimov passt de bal in één keer door. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostryje Sovy - Novyje Pticy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 43%, Novyje Pticy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostryje Sovy - Novyje Pticy 1:1

57e minuut.
Baigereev kopt de bal weg. Klungelig pakt Abishev de bal. Novopashin is nu in balbezit. Abishev is nu in balbezit. Abishev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Berdalin geeft een lange en hoge pass. Duzbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Novopashin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Novopashin krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Deli probeert naar een medespeler te passen. Abishev is nu in balbezit. Abishev probeert naar een medespeler te passen. Aliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliyev schiet op doel. Karpenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Karpenko trapt de bal weg. Savinov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuandyk de bal onder controle te krijgen. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 39%, Novyje Pticy 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostryje Sovy - Novyje Pticy 1:1