Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Kuricy Kazakhmys Loshadi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


39e minuut.
Azovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azovskiy. Martynenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kuricy 51%, Kazakhmys Loshadi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Kuricy - Kazakhmys Loshadi 0:0

65e minuut.
Aliyev met een snelle inworp. Suyumbaev rent richting de bal. Suyumbaev geeft een hoge lob. Tazhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazhin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Musaev geeft de bal voor. Inworp. Shomayev met de inworp. Chervyhkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chervyhkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kurmashev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martynenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Martynenko passt de bal met de wreef. Chervyhkov is nu in balbezit. Chervyhkov haalt uit met een fantastische trap. Khasenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Suyumbaev passt de bal zonder na te denken. Tatishev is nu in balbezit. Tazhin verovert de bal door een tackle van achteren. Azovskiy is nu in balbezit. Azovskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Kuricy - Kazakhmys Loshadi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Kuricy 47%, Kazakhmys Loshadi 53%.
AC Kuricy - Kazakhmys Loshadi 1:0