Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostryje Sovy Spartak Bobry
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Barzukaev passt de bal zonder na te denken. Mokrousov rent richting de bal. Mokrousov probeert naar een medespeler te passen. Shadmanov rent richting de bal. Shadmanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Azamatov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarasov met de inworp. Shadmanov is nu in balbezit. Shadmanov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Spartak Bobry 1:0

28e minuut.
Tarasov geeft een hoge lob. Yurov rent richting de bal. Yurov geeft de bal voor. Hamzin is nu in balbezit. Hamzin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Shadmanov verovert de bal door een tackle van achteren. Barzukaev rent richting de bal. Shadmanov rent richting de bal. Barzukaev rent richting de bal. Barzukaev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suyumagambetov met een snelle inworp. Lyubimkin rent richting de bal. Lyubimkin geeft een lange en hoge pass. Daar is Hamzin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 56%, Spartak Bobry 44%.
Ostryje Sovy - Spartak Bobry 1:0

59e minuut.
Azamatov probeert naar een medespeler te passen. Hamzin is nu in balbezit. Goloveshkin is nu in balbezit. Hamzin verovert de bal door een tackle van achteren. Hamzin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Berdalin geeft een hoge lob. Tarasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasov met een sublieme pass. Barzukaev is nu in balbezit. Barzukaev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Skorykh de bal. Shadmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadmanov draait met de bal, schiet en ... Yurov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Spartak Bobry 2:0

84e minuut.
Yurov rent richting de bal. Yurov geeft de bal voor. Barzukaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hamzin rent richting de bal. Hamzin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mokrousov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrousov geeft een lange en hoge pass. Yurov kopt de bal weg. Shadmanov is nu in balbezit. Shadmanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostryje Sovy - Spartak Bobry 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostryje Sovy 43%, Spartak Bobry 57%.
Ostryje Sovy - Spartak Bobry 3:0