Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Diatly Silnyje Diatly
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseynov verovert de bal door een tackle van achteren. Guseynov met een sublieme pass. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anarmetov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - Silnyje Diatly 0:1

22e minuut.
Talgaev geeft de bal voor. Bolshakov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Shakin ... Strafschop! Bolshakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abdulov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sintez Diatly - Silnyje Diatly 1:1

30e minuut.
Tyutyunik speelt de bal door. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyutyunik begaat een overtreding. Tyutyunik krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Shatskiy is nu in balbezit. Solarev onderschept slim de pass. Solarev passt de bal in één keer door. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Abdulov is nu in balbezit. Biryulin verovert de bal door een tackle van achteren. Biryulin met een sublieme pass. Guseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseynov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 38%, Silnyje Diatly 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sintez Diatly - Silnyje Diatly 1:1

48e minuut.
Shatskiy rent richting de bal. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov probeert naar een medespeler te passen. Abdulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kovalenko is nu in balbezit. Guseynov is nu in balbezit. Kovalenko begaat een overtreding. Kovalenko krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Biryulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarev speelt de bal door. Kovalenko rent richting de bal. Kovalenko geeft een lange en hoge pass. Menlikhozha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Abdulov onderschept slim de pass. Bolshakov is nu in balbezit. Biryulin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bolshakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Abdulov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Golyatkin speelt de bal door. Guseynov is nu in balbezit. Guseynov probeert naar een medespeler te passen. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov haalt uit met een fantastische trap. Artygaliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - Silnyje Diatly 1:2

89e minuut.
Abdulov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Shatskiy de bal onder controle te krijgen. Golyatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolshakov verovert de bal door een tackle van achteren. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 52%, Silnyje Diatly 48%.
Sintez Diatly - Silnyje Diatly 1:2