Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainar Kuricy Silnyje Molotki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Kogai is nu in balbezit. Kogai probeert naar een medespeler te passen. Semin bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin draait met de bal, schiet en ... Karimov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Silnyje Molotki 1:0

15e minuut.
Loginovskiy is nu in balbezit. Loginovskiy passt de bal zonder na te denken. Volodin rent richting de bal. Kolesnik onderschept slim de pass. Kolesnik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Karimov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odnovortsev met de inworp. Kogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogai schiet op doel. Karimov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 39%, Silnyje Molotki 61%.
Kainar Kuricy - Silnyje Molotki 1:0

62e minuut.
Klungelig pakt Semin de bal. Nechaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Semin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semin krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Shevchenko kopt de bal weg. Kismetov kan de bal niet met de borst controleren. Shvydko is nu in balbezit. Kismetov rent richting de bal. Kismetov schiet op doel. Karimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Anisim passt de bal zonder na te denken. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupkov rent richting de bal. Pupkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 51%, Silnyje Molotki 49%.
Kainar Kuricy - Silnyje Molotki 1:0