Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Loshadi CSKA Almaty
Normal Tactiek 1
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.2
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Smolyaninov rent richting de bal. Smolyaninov passt de bal met de wreef. Shadiev rent richting de bal. Shadiev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - CSKA Almaty 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Anisim de bal. Duisebaev is nu in balbezit. Anisim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duisebaev onderschept slim de pass. Duisebaev schiet op doel. Frolov bokst de bal weg.

37e minuut.
Nauryzbaev geeft een hoge lob. Inworp. Aitzhanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duisebaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Duisebaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Loshadi 54%, CSKA Almaty 46%.
Miagkije Loshadi - CSKA Almaty 0:1

46e minuut.
Anisim bereikt de bal nog maar net als eerste. Anisim passt de bal zonder na te denken. Kostin probeert de bal aan de voet te houden. Shatskikh rent richting de bal. Shatskikh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miagkije Loshadi - CSKA Almaty 1:1

48e minuut.
Sorokin probeert naar een medespeler te passen. Smolyaninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolyaninov probeert naar een medespeler te passen. Shadiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - CSKA Almaty 1:2

66e minuut.
Frolov speelt de bal door. Shkarupa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorokin. Shkarupa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Shkarupa kan niet meer verder spelen. Familtsev komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hamzin met een sublieme pass. Proskurin geeft een hoge lob. Daar is Kuantaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolyaninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolyaninov haalt uit met een fantastische trap. Khokhlov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - CSKA Almaty 1:3

82e minuut.
Duisebaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskikh is nu in balbezit. Duisebaev rent richting de bal. Shatskikh is nu in balbezit. Shatskikh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Shadiev rent richting de bal. Shadiev speelt de bal door. Smolyaninov rent richting de bal. Smolyaninov schiet op doel. Khokhlov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - CSKA Almaty 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Loshadi 51%, CSKA Almaty 49%.
Miagkije Loshadi - CSKA Almaty 1:4