Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainar Kuricy Sintez Diatly
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


25e minuut.
Kogai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kogai geeft een lange en hoge pass. Odnovortsev kopt de bal weg. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kovalenko heeft problemen om de bal te vangen. Kovalenko passt de bal in één keer door. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov draait met de bal, schiet en ... Taukeev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talgaev zal de hoekschop nemen. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko passt de bal met de wreef. Sarsenov probeert de bal aan de voet te houden. Bolshakov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Sintez Diatly 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 57%, Sintez Diatly 43%.
Kainar Kuricy - Sintez Diatly 0:1

54e minuut.
Shkot onderschept slim de pass. Shkot passt de bal met de wreef. Bolshakov is nu in balbezit. Bolshakov schiet op doel. Salybaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainar Kuricy - Sintez Diatly 0:2

74e minuut.
Loginovskiy kan de bal niet met de borst controleren. Kogai speelt de bal door. Tarasov is nu in balbezit. Tarasov haalt uit met een fantastische trap. Pishchullin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainar Kuricy 60%, Sintez Diatly 40%.
Kainar Kuricy - Sintez Diatly 0:2