Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Koshki Miagkije Byki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorovenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kozhushko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Solomin de bal. Grachev rent richting de bal. Solomin begaat een overtreding. Solomin krijgt een gele kaart. Grachev raakt geblesseerd tijdens het duel. Byakov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kurban krijgt zijn hoofd ertegen. Otarbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ustinov is nu in balbezit. Ustinov passt de bal zonder na te denken. Rymarev is nu in balbezit. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban draait met de bal, schiet en ... Otarbaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zhatkanbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev begaat een overtreding. Zhatkanbaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Byakov met een snel genomen vrije trap. Kurban rent richting de bal. Kurban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Koshki 45%, Miagkije Byki 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sintez Koshki - Miagkije Byki 0:0

48e minuut.
Zhatkanbaev is nu in balbezit. Zhatkanbaev passt de bal met de wreef. Rymarev geeft de bal voor. Daar is Medvedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medvedev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zhumahanov rent richting de bal. Zhumahanov geeft de bal voor. Mynbaev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grachev de bal. Grachev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Ustinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymarev onderschept slim de pass. Rymarev met een sublieme pass. Orakbaev is nu in balbezit. Orakbaev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Koshki 43%, Miagkije Byki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sintez Koshki - Miagkije Byki 0:0