Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Diatly Silnyje Molotki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Anisim probeert naar een medespeler te passen. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mukanov. Mukanov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kolesnikov is nu in balbezit. Shmarikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shmarikov speelt de bal door. Kovalenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalenko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pishchullin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukanov met een snelle inworp. Kolesnik is nu in balbezit. Kolesnik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kovalenko onderschept slim de pass. Kovalenko met een sublieme pass. Abdulov speelt de bal door. Bolshakov rent richting de bal. Bolshakov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 33%, Silnyje Molotki 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sintez Diatly - Silnyje Molotki 0:0

47e minuut.
Kolesnik is nu in balbezit. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnik is nu in balbezit. Pupkov is nu in balbezit. Pupkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Diatly - Silnyje Molotki 0:1

52e minuut.
Anisim rent richting de bal. Anisim passt de bal zonder na te denken. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolesnik is nu in balbezit. Kolesnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shmarikov met een sublieme pass. Rymarev rent richting de bal. Esatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Esatov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Nechaev geeft een hoge lob. Inworp. Talgaev met een snelle inworp. Abdulov is nu in balbezit. Abdulov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Solarev de bal. Solarev geeft een lange en hoge pass. Shkot rent richting de bal. Shkot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yesimov geeft een lange en hoge pass. Shmarikov rent richting de bal. Esatov begaat een overtreding. Shmarikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shmarikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Chervyhkov geeft een lange en hoge pass. Solarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarev passt de bal in één keer door. Abdulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Shmarikov rent richting de bal. Shkot verovert de bal door een tackle van achteren. Chervyhkov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chervyhkov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Diatly 46%, Silnyje Molotki 54%.
Sintez Diatly - Silnyje Molotki 0:1