Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silnyje Diatly CSKA Almaty
Normal Tactiek 1
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Kostin heeft problemen om de bal te vangen. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Guseynov is nu in balbezit. Guseynov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Guseynov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prosekov komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Alimbaev trapt de bal weg van het doel. Prosekov kopt de bal weg. Kostin controleert de bal met de borst. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Upper bereikt de bal nog maar net als eerste. Upper geeft een lange en hoge pass. Tikhanovskiy kopt de bal weg. Daar is Smolyaninov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolyaninov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silnyje Diatly - CSKA Almaty 0:1

42e minuut.
Sorokin speelt de bal door. Shakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakin passt de bal zonder na te denken. Shadiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shadiev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silnyje Diatly - CSKA Almaty 0:2

43e minuut.
Alimbaev trapt de bal weg. Prosekov kopt de bal weg. Kuzhnazarov probeert de bal aan de voet te houden. Anarmetov is nu in balbezit. Anarmetov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Shatskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shatskiy kopt de bal weg. Nauryzbaev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anarmetov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 57%, CSKA Almaty 43%.
Silnyje Diatly - CSKA Almaty 0:2

50e minuut.
Tikhanovskiy speelt de bal door. Massimov speelt de bal door. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Anarmetov schiet op doel. Kostin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Upper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Shatskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Frolov bokst de bal weg. Kostin kopt de bal weg. Daar is Proskurin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anarmetov rent richting de bal. Anarmetov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Anisim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anarmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Anarmetov verovert de bal door een tackle van achteren. Anarmetov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Shadiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shakin is nu in balbezit. Shadiev rent richting de bal. Smolyaninov is nu in balbezit. Smolyaninov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silnyje Diatly 50%, CSKA Almaty 50%.
Silnyje Diatly - CSKA Almaty 0:2