Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Loshadi Miagkije Byki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shkarupa verovert de bal door een tackle van achteren. Shkarupa probeert naar een medespeler te passen. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakbaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Shkarupa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malyshev met de inworp. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakbaev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Medvedev is nu in balbezit. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev haalt uit met een fantastische trap. Kuantaev probeert de bal aan de voet te houden. Khokhlov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - Miagkije Byki 0:1

41e minuut.
Irismetov is nu in balbezit. Malyshev is nu in balbezit. Malyshev passt de bal in één keer door. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev geeft de bal voor. Khokhlov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Loshadi 48%, Miagkije Byki 52%.
Miagkije Loshadi - Miagkije Byki 0:1

68e minuut.
Gumar is nu in balbezit. Orakbaev onderschept slim de pass. Orakbaev passt de bal zonder na te denken. Medvedev bereikt de bal nog maar net als eerste. Medvedev draait met de bal, schiet en ... Khokhlov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Duisebaev passt de bal in één keer door. Shatskikh rent richting de bal. Nurmagombetov onderschept slim de pass. Duisebaev rent richting de bal. Duisebaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miagkije Loshadi - Miagkije Byki 1:1

73e minuut.
Krutskevich geeft een hoge lob. Inworp. Malyshev met een snelle inworp. Orakbaev rent richting de bal. Orakbaev schiet op doel. Khokhlov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Loshadi - Miagkije Byki 1:2

75e minuut.
Shkarupa rent richting de bal. Orakbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Orakbaev speelt de bal door. Medvedev heeft problemen om de bal te vangen. Medvedev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Loshadi 53%, Miagkije Byki 47%.
Miagkije Loshadi - Miagkije Byki 1:2