Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Koshki Silnyje Molotki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.6
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Zhatkanbaev passt de bal in één keer door. Grachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Grachev geeft de bal voor. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban schiet op doel. Karimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Koshki 61%, Silnyje Molotki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sintez Koshki - Silnyje Molotki 0:0

48e minuut.
Kolesnikov geeft een lange en hoge pass. Byakov rent richting de bal. Kolesnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Byakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Byakov met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Anisim rent richting de bal. Ustinov verovert de bal door een tackle van achteren. Ustinov speelt de bal door. Kurban is nu in balbezit. Kurban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kozhushko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozhushko met een sublieme pass. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Koshki - Silnyje Molotki 1:0

73e minuut.
Zhatkanbaev is nu in balbezit. Kolesnik onderschept slim de pass. Kolesnik probeert naar een medespeler te passen. Pupkov rent richting de bal. Pupkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zhatkanbaev geeft een lange en hoge pass. Ustinov is nu in balbezit. Ustinov met een sublieme pass. Kurban rent richting de bal. Kurban haalt uit met een fantastische trap. Karimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Zhatkanbaev passt de bal zonder na te denken. Kurban is nu in balbezit. Kurban passt de bal met de wreef. Ustinov rent richting de bal. Ustinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Koshki - Silnyje Molotki 2:0

89e minuut.
Shvydko rent richting de bal. Shvydko geeft de bal voor. Rymarev kopt de bal weg. Kolesnik is nu in balbezit. Kolesnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Koshki - Silnyje Molotki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Koshki 49%, Silnyje Molotki 51%.
Sintez Koshki - Silnyje Molotki 2:1