Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Kuricy Akmola Utki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Sorokin kopt de bal weg. Klungelig pakt Kenetaev de bal. Grigorenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kenetaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenetaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Odnovortsev rent richting de bal. Petukhov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Odnovortsev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odnovortsev wilt de vrije trap nemen. Nesterov heeft problemen om de bal te vangen. Stolbovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi haalt uit met een fantastische trap. Darabaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. Sergienko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov verovert de bal door een tackle van achteren. Artemov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Kuricy - Akmola Utki 1:0

36e minuut.
Taukeev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odnovortsev met een snelle inworp. Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Kuricy 37%, Akmola Utki 63%.
Zemnyje Kuricy - Akmola Utki 1:0

50e minuut.
Taukeev geeft de bal voor. Inworp. Odnovortsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemov rent richting de bal. Artemov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Odnovortsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtsev geeft een lange en hoge pass. Loginov kopt de bal weg. Stolbovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Petukhov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odnovortsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemov is nu in balbezit. Artemov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi rent richting de bal. Naurzaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Artemov verovert de bal door een tackle van achteren. Artemov haalt uit met een fantastische trap. Darabaev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Odnovortsev met de inworp. Artemov rent richting de bal. Artemov geeft een hoge lob. Sergienko is nu in balbezit. Sergienko draait met de bal, schiet en ... Darabaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov geeft een hoge lob. Stolbovoi heeft problemen om de bal te vangen. Stolbovoi schiet op doel. Darabaev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Kuricy - Akmola Utki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Kuricy 37%, Akmola Utki 63%.
Zemnyje Kuricy - Akmola Utki 2:0