Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megasport Diatly Staryje Molotki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
Shakin onderschept slim de pass. Hamzin onderschept slim de pass. Hamzin speelt de bal door. Abdualiev geeft de bal voor. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Zhalmagambetov de bal onder controle te krijgen. Burtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtsev passt de bal zonder na te denken. Pupkov rent richting de bal. Pupkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megasport Diatly - Staryje Molotki 0:1

25e minuut.
Azovskiy speelt de bal door. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malkov. Malkov krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Abdualiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov onderschept slim de pass. Alexandrov passt de bal zonder na te denken. Jarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarovenko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alexandrov kopt de bal weg. Shakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamzin krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Abdualiev is nu in balbezit. Antropov verovert de bal door een tackle van achteren. Antropov speelt de bal door. Jarovenko rent richting de bal. Jarovenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Diatly 62%, Staryje Molotki 38%.
Megasport Diatly - Staryje Molotki 0:1

65e minuut.
Sevastianov probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burtsev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pupkov krijgt zijn hoofd ertegen. Nokhrin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Megasport Diatly - Staryje Molotki 0:2

68e minuut.
Alexandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov geeft een lange en hoge pass. Ivanov rent richting de bal. Ivanov geeft een lange en hoge pass. Jarovenko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Azovskiy de bal onder controle te krijgen. Shakin verovert de bal door een tackle van achteren. Shakin probeert naar een medespeler te passen. Pupkov rent richting de bal. Pupkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Starchenko rent richting de bal. Burtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Burtsev probeert naar een medespeler te passen. Pupkov is nu in balbezit. Pupkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Burtsev kopt de bal weg. Inworp. Ivanov met een snelle inworp. Alexandrov is nu in balbezit. Alexandrov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Diatly 54%, Staryje Molotki 46%.
Megasport Diatly - Staryje Molotki 0:2