Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okzhetpes Pauki Akmola Utki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Adilov passt de bal zonder na te denken. Naurzaliev rent richting de bal. Golovko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golovko krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Grigorenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golovko probeert naar een medespeler te passen. Kulmagambetov heeft problemen om de bal te vangen. Kulmagambetov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Taukeev de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ovshinov kopt de bal weg. Kenetaev is nu in balbezit. Evstigneev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenetaev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kenetaev kan niet meer verder spelen. Zaporoshenko komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Rakhimzhanov is nu in balbezit. Adilov onderschept slim de pass. Adilov geeft een lange en hoge pass. Zaporoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov onderschept slim de pass. Adilov met een sublieme pass. Grigorenko rent richting de bal. Grigorenko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rakhimzhanov geeft een lange en hoge pass. Taukeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovko onderschept slim de pass. Kulmagambetov is nu in balbezit. Kulmagambetov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Korovnikov geeft de bal voor. Likhobabenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhobabenko passt de bal met de wreef. Kulmagambetov rent richting de bal. Kulmagambetov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okzhetpes Pauki 58%, Akmola Utki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Okzhetpes Pauki - Akmola Utki 0:0

46e minuut.
Ulyanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulyanin geeft een lange en hoge pass. Rakhimzhanov is nu in balbezit. Kulmagambetov rent richting de bal. Kulmagambetov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Adilov is nu in balbezit. Adilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Evstigneev de bal. Zaporoshenko rent richting de bal. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Pauki - Akmola Utki 0:1

61e minuut.
Burtsev is nu in balbezit. Burtsev passt de bal met de wreef. Korovnikov heeft problemen om de bal te vangen. Zaporoshenko verovert de bal door een tackle van achteren. Zaporoshenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaporoshenko rent richting de bal. Zaporoshenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Pauki - Akmola Utki 0:2

65e minuut.
Ovshinov rent richting de bal. Ovshinov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zaporoshenko de bal. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ... Kusainov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Pauki - Akmola Utki 0:3

75e minuut.
Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov rent richting de bal. Adilov passt de bal in één keer door. Kulmagambetov rent richting de bal. Kulmagambetov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Pauki - Akmola Utki 1:3

78e minuut.
Ulyanin geeft een lange en hoge pass. Ovshinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovshinov passt de bal in één keer door. Zaporoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporoshenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Burtsev kopt de bal weg. Golovko is nu in balbezit. Golovko speelt de bal door. Kulmagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulmagambetov schiet op doel. Darabaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Pauki - Akmola Utki 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okzhetpes Pauki 47%, Akmola Utki 53%.
Okzhetpes Pauki - Akmola Utki 2:3