Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novyje Myshi Zemnyje Kuricy
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten hopeless
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


9e minuut.
Mamonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov verovert de bal door een tackle van achteren. Orakbaev is nu in balbezit. Artemov verovert de bal door een tackle van achteren. Artemov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Gandziy heeft problemen om de bal te vangen. Gandziy passt de bal met de wreef. Stolbovoi is nu in balbezit. Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Stolbovoi de bal. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov is nu in balbezit. Stolbovoi rent richting de bal. Stolbovoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Golovko geeft de bal voor. Inworp. Sergienko met een snelle inworp. Artemov rent richting de bal. Artemov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Myshi 64%, Zemnyje Kuricy 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novyje Myshi - Zemnyje Kuricy 0:0

59e minuut.
Mamonov kopt de bal weg. Klungelig pakt Sorokin de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chureev. Sorokin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Rifel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sergienko geeft een hoge lob. Nurkin controleert de bal met de borst. Stolbovoi onderschept slim de pass. Stolbovoi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Novyje Myshi - Zemnyje Kuricy 0:1

87e minuut.
Loginov rent richting de bal. Golovko rent richting de bal. Golovko passt de bal zonder na te denken. Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov schiet op doel. Kaliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Myshi 56%, Zemnyje Kuricy 44%.
Novyje Myshi - Zemnyje Kuricy 0:1