Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esil Akuly Akmola Jastreby
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Kalmykov rent richting de bal. Kalmykov geeft een lange en hoge pass. Akhanov kopt de bal weg. Baizhumanov heeft problemen om de bal te vangen. Baizhumanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Akhanov is nu in balbezit. Akhanov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kuzhnazarov de bal onder controle te krijgen. Gudoshnikov is nu in balbezit. Gudoshnikov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Raskulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskulov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sarsenov de bal onder controle te krijgen. Raskulov rent richting de bal. Raskulov draait met de bal, schiet en ... Sorokin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Akuly 44%, Akmola Jastreby 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esil Akuly - Akmola Jastreby 0:0

50e minuut.
Baizhumanov is nu in balbezit. Savenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Savenkov geeft een lange en hoge pass. Raskulov rent richting de bal. Raskulov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Baizhumanov is nu in balbezit. Gudoshnikov rent richting de bal. Baizhumanov is nu in balbezit. Gudoshnikov is nu in balbezit. Gudoshnikov haalt uit met een fantastische trap. Pätzold kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Savenkov met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akhanov zal de hoekschop nemen. Gudoshnikov rent richting de bal. Gudoshnikov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sarsenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsenov geeft de bal voor. Kismetov controleert de bal met de borst. Baizhumanov rent richting de bal. Baizhumanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kismetov heeft problemen om de bal te vangen. Gudoshnikov rent richting de bal. Gudoshnikov passt de bal met de wreef. Orakbaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Orakbaev geeft een lange en hoge pass. Pätzold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Akuly 45%, Akmola Jastreby 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esil Akuly - Akmola Jastreby 0:0