Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zolotyje Trolli Keden Kuricy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Logvinenko rent richting de bal. Logvinenko passt de bal met de wreef. Deviatkin rent richting de bal. Khamkhoev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khamkhoev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zholdybaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulyanin is nu in balbezit. Ulyanin probeert naar een medespeler te passen. Kazybekov rent richting de bal. Kazybekov schiet op doel. Bekbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolotyje Trolli - Keden Kuricy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 62%, Keden Kuricy 38%.
Zolotyje Trolli - Keden Kuricy 0:1

50e minuut.
Iskakov is nu in balbezit. Kovalev probeert naar een medespeler te passen. Voyeikov geeft een lange en hoge pass. Kazybekov is nu in balbezit. Kazybekov haalt uit met een fantastische trap. Bekbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Ulyanin met de inworp. Kovalev onderschept slim de pass. Zhunisbekov rent richting de bal. Zhunisbekov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolotyje Trolli - Keden Kuricy 0:2

55e minuut.
Deviatkin passt de bal met de wreef. Kenzhekhanov rent richting de bal. Kenzhekhanov passt de bal zonder na te denken. Kazybekov rent richting de bal. Kazybekov schiet op doel. Bekbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bekbaev niet meer kan verder spelen. Moroshan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Voyeikov passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zholdybaev met de inworp. Zhambirov is nu in balbezit. Zhambirov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 58%, Keden Kuricy 42%.
Zolotyje Trolli - Keden Kuricy 0:2