Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Staryje Molotki Staryje Uzhi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Kusnetzov is nu in balbezit. Abdualiev verovert de bal door een tackle van achteren. Abdualiev passt de bal zonder na te denken. Pupkov is nu in balbezit. Pupkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Malkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkov geeft een lange en hoge pass. Ostapenko probeert de bal aan de voet te houden. Erimbetov is nu in balbezit. Erimbetov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Semin passt de bal zonder na te denken. Erimbetov rent richting de bal. Zhalmagambetov is nu in balbezit. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov schiet op doel. Kashtanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kazhigaliev passt de bal zonder na te denken. Zhalmagambetov rent richting de bal. Kusnetzov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kusnetzov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Klungelig pakt Malkov de bal. Erimbetov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhalmagambetov. Zhalmagambetov krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Zhatekov rent richting de bal. Karazhanov onderschept slim de pass. Erimbetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusnetzov is nu in balbezit. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Burtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtsev geeft een hoge lob. Shvydko kopt de bal weg. Pupkov is nu in balbezit. Pupkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Molotki - Staryje Uzhi 1:0

40e minuut.
Zhalmagambetov geeft een hoge lob. Shvydko kopt de bal weg. Shakin heeft problemen om de bal te vangen. Pupkov rent richting de bal. Pupkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Molotki 61%, Staryje Uzhi 39%.
Staryje Molotki - Staryje Uzhi 1:0

46e minuut.
Klungelig pakt Semin de bal. Shakin verovert de bal door een tackle van achteren. Shakin passt de bal zonder na te denken. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupkov haalt uit met een fantastische trap. Ogorodnikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Staryje Molotki - Staryje Uzhi 2:0

65e minuut.
Zhalmagambetov rent richting de bal. Shakin verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Semin zijn tegenspeler op de grond. Semin krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zhalmagambetov rent richting de bal. Zhalmagambetov passt de bal in één keer door. Pupkov is nu in balbezit. Shakin rent richting de bal. Shakin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Burtsev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karazhanov de bal. Karazhanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Erimbetov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erimbetov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Staryje Molotki 52%, Staryje Uzhi 48%.
Staryje Molotki - Staryje Uzhi 2:0