Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Kuricy Okzhetpes Pauki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Gandziy speelt de bal door. Artemov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov passt de bal zonder na te denken. Stolbovoi is nu in balbezit. Stolbovoi haalt uit met een fantastische trap. Kusainov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Rakhimzhanov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odnovortsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artemov controleert de bal met de borst. Artemov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Kuricy - Okzhetpes Pauki 1:0

22e minuut.
Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Artemov onderschept slim de pass. Artemov met een sublieme pass. Stolbovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pupkov onderschept slim de pass. Pupkov met een sublieme pass. Kulmagambetov is nu in balbezit. Kulmagambetov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemnyje Kuricy - Okzhetpes Pauki 1:1

35e minuut.
Gandziy passt de bal zonder na te denken. Sorokin rent richting de bal. Met opzet legt Likhobabenko zijn tegenspeler op de grond. Likhobabenko krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Likhobabenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gandziy is nu in balbezit. Likhobabenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gandziy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gandziy kan niet meer verder spelen. Baitenov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Kuricy 44%, Okzhetpes Pauki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemnyje Kuricy - Okzhetpes Pauki 1:1

50e minuut.
Adilov heeft problemen om de bal te vangen. Korovnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi onderschept slim de pass. Stolbovoi haalt uit met een fantastische trap. Kusainov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Sorokin geeft een lange en hoge pass. Artemov met een sublieme pass. Stolbovoi is nu in balbezit. Stolbovoi draait met de bal, schiet en ... Kusainov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemnyje Kuricy - Okzhetpes Pauki 2:1

84e minuut.
Likhobabenko geeft een hoge lob. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov geeft de bal voor. Golovko rent richting de bal. Golovko haalt uit met een fantastische trap. Niyazymbetov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Kuricy 46%, Okzhetpes Pauki 54%.
Zemnyje Kuricy - Okzhetpes Pauki 2:1