Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akmola Utki Novyje Myshi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Chureev kopt de bal weg. Tazhin heeft problemen om de bal te vangen. Tazhin passt de bal zonder na te denken. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Petukhov heeft problemen om de bal te vangen. Tazhin is nu in balbezit. Petukhov begaat een overtreding. Petukhov krijgt een gele kaart. Tazhin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orakbaev met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Orakbaev is nu in balbezit. Grigorenko verovert de bal door een tackle van achteren. Grigorenko speelt de bal door. Zaporoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporoshenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Adilov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shkot komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Naurzaliev is nu in balbezit. Orakbaev onderschept slim de pass. Orakbaev met een sublieme pass. Tazhin rent richting de bal. Tazhin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Imankulov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chureev met de inworp. Tazhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazhin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Petukhov verovert de bal door een tackle van achteren. Baimbetov verovert de bal door een tackle van achteren. Baimbetov passt de bal in één keer door. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Utki 53%, Novyje Myshi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akmola Utki - Novyje Myshi 0:0

48e minuut.
Nurkin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovshinov met een snelle inworp. Grigorenko rent richting de bal. Grigorenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Taukeev verovert de bal door een tackle van achteren. Naurzaliev met een sublieme pass. Grigorenko rent richting de bal. Grigorenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Utki - Novyje Myshi 1:0

70e minuut.
Mamonov verovert de bal door een tackle van achteren. Mamonov passt de bal in één keer door. Taukeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazhin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazhin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Grigorenko de bal. Grigorenko probeert naar een medespeler te passen. Zaporoshenko is nu in balbezit. Zaporoshenko haalt uit met een fantastische trap. Kaliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Utki - Novyje Myshi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Utki 40%, Novyje Myshi 60%.
Akmola Utki - Novyje Myshi 2:0