Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keden Kuricy Esil Akuly
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Kazhigaliev met een sublieme pass. Baimbetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baimbetov probeert naar een medespeler te passen. Kazybekov is nu in balbezit. Kazybekov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kismetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashtanov is nu in balbezit. Kashtanov speelt de bal door. Raskulov rent richting de bal. Raskulov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Rymarev is nu in balbezit. Rymarev geeft de bal voor. Daar is Gainullin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raskulov is nu in balbezit. Raskulov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Esil Akuly 0:1

18e minuut.
Baimbetov passt de bal in één keer door. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Edigenov rent richting de bal. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Khan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khan geeft een hoge lob. Raskulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskulov haalt uit met een fantastische trap. Chebotko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Esil Akuly 0:2

34e minuut.
Klungelig pakt Zhunisbekov de bal. Edigenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov maakt een afschuwelijke overtreding. Zhunisbekov krijgt een gele kaart. Edigenov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuzhnazarov met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kazhigaliev de bal. Raskulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskulov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Syzdykov geeft een hoge lob. Ulyanin kopt de bal weg. Baimbetov speelt de bal door. Kazybekov is nu in balbezit. Kazybekov schiet op doel. Pätzold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 45%, Esil Akuly 55%.
Keden Kuricy - Esil Akuly 0:2

65e minuut.
Tleshev geeft een lange en hoge pass. Ulyanin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khan. Khan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Kismetov is nu in balbezit. Kazybekov is nu in balbezit. Kismetov is nu in balbezit. Kazybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Esil Akuly 1:2

87e minuut.
Voyeikov met een sublieme pass. Rymarev rent richting de bal. Rymarev passt de bal zonder na te denken. Raskulov rent richting de bal. Raskulov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 45%, Esil Akuly 55%.
Keden Kuricy - Esil Akuly 1:2