Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akmola Utki Staryje Diatly
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Naurzaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha onderschept slim de pass. Menlikhozha passt de bal in één keer door. Nabokov is nu in balbezit. Nabokov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ... Azamatov met een sublieme pass. Makaev kopt de bal weg. Grigorenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Naurzaliev met een snelle inworp. Burtsev rent richting de bal. Dyusenov begaat een overtreding. Dyusenov krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Naurzaliev passt de bal in één keer door. Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha met een sublieme pass. Nabokov is nu in balbezit. Nabokov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burtsev met een snelle inworp. Grigorenko met een sublieme pass. Zaporoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaporoshenko schiet op doel. Azamatov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Imankulov passt de bal zonder na te denken. Zaporoshenko rent richting de bal. Khamitzhanov onderschept slim de pass. Zaporoshenko is nu in balbezit. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ... Darabaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Zaporoshenko heeft problemen om de bal te vangen. Zaporoshenko speelt de bal door. Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha schiet op doel. Darabaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Utki - Staryje Diatly 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Utki 58%, Staryje Diatly 42%.
Akmola Utki - Staryje Diatly 0:1

47e minuut.
Grigorenko geeft een lange en hoge pass. Zaporoshenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotov is nu in balbezit. Zaporoshenko verovert de bal door een tackle van achteren. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ovshinov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zaporoshenko de bal onder controle te krijgen. Zotov is nu in balbezit. Zaporoshenko onderschept slim de pass. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Grigorenko onderschept slim de pass. Grigorenko passt de bal zonder na te denken. Zaporoshenko is nu in balbezit. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ibraev de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ovshinov zal de hoekschop nemen. Zaporoshenko rent richting de bal. Zaporoshenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Utki 54%, Staryje Diatly 46%.
Akmola Utki - Staryje Diatly 0:1