Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esil Akuly Okzhetpes Pauki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Golovko onderschept slim de pass. Golovko met een sublieme pass. Kulmagambetov heeft problemen om de bal te vangen. Kulmagambetov draait met de bal, schiet en ... Pätzold maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Akuly - Okzhetpes Pauki 0:1

6e minuut.
Adilov passt de bal zonder na te denken. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhobabenko begaat een overtreding. Likhobabenko krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Mokin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mokin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raskulov is nu in balbezit. Evstigneev is nu in balbezit. Raskulov onderschept slim de pass. Raskulov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esil Akuly - Okzhetpes Pauki 1:1

30e minuut.
Kashtanov passt de bal in één keer door. Likhobabenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhobabenko speelt de bal door. Kulmagambetov rent richting de bal. Kulmagambetov schiet op doel. Pätzold verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Krutskevich met een sublieme pass. Kashtanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Likhobabenko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Likhobabenko krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Akuly 55%, Okzhetpes Pauki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esil Akuly - Okzhetpes Pauki 1:1

53e minuut.
Krutskevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Krutskevich geeft een lange en hoge pass. Kismetov kopt de bal weg. Raskulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raskulov haalt uit met een fantastische trap. Kusainov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Akuly - Okzhetpes Pauki 2:1

68e minuut.
Kashtanov rent richting de bal. Rakhimzhanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakhimzhanov speelt de bal door. Kulmagambetov is nu in balbezit. Kulmagambetov haalt uit met een fantastische trap. Pätzold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Golovko met de inworp. Rakhimzhanov is nu in balbezit. Met opzet legt Kashtanov zijn tegenspeler op de grond. Kashtanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Akuly 58%, Okzhetpes Pauki 42%.
Esil Akuly - Okzhetpes Pauki 2:1