Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zolotyje Trolli Novyje Myshi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.1
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


11e minuut.
Logvinenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Orakbaev de bal. Orakbaev passt de bal zonder na te denken. Bazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zolotyje Trolli - Novyje Myshi 0:1

14e minuut.
Khamkhoev is nu in balbezit. Nurkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khamkhoev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kovalev met een snel genomen vrije trap. Deviatkin is nu in balbezit. Orakbaev begaat een overtreding. Orakbaev krijgt een gele kaart. Deviatkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Khamkhoev wilt de vrije trap nemen. Kaliev bokst de bal weg.

24e minuut.
Iskakov met een snelle inworp. Logvinenko rent richting de bal. Logvinenko geeft een hoge lob. Deviatkin rent richting de bal. Deviatkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 54%, Novyje Myshi 46%.
Zolotyje Trolli - Novyje Myshi 0:1

67e minuut.
Garkusha rent richting de bal. Bazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Iskakov is nu in balbezit. Bazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Bazarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Khamkhoev kopt de bal weg. Logvinenko is nu in balbezit. Orakbaev probeert naar een medespeler te passen. Deviatkin is nu in balbezit. Deviatkin draait met de bal, schiet en ... Kaliev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tazhin rent richting de bal. Bazarov is nu in balbezit. Garkusha rent richting de bal. Bazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Bazarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zolotyje Trolli 60%, Novyje Myshi 40%.
Zolotyje Trolli - Novyje Myshi 0:1