Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pixiess vladteam
XL Tactiek Sweep
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen good


4e minuut.
Johnѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnѕon met een sublieme pass. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Mursayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arruabarrena zal de hoekschop nemen. Valenzuela maakt een snoekduik en kopt de bal. Kłusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - vladteam 0:1

5e minuut.
Valenzuela geeft een hoge lob. Daar is Olmayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumpton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - vladteam 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Salama de bal. Salama geeft een hoge lob. Inworp. Arruabarrena met een snelle inworp. Lázaro met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Eftimie is nu in balbezit. Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon speelt de bal door. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela schiet op doel. Kłusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Johnѕon passt de bal met de wreef. Kaladirobov heeft problemen om de bal te vangen. Kaladirobov speelt de bal door. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton haalt uit met een fantastische trap. Kłusek bokst de bal weg.

11e minuut.
Bufondirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salama is nu in balbezit. Brumpton begaat een overtreding. Salama raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Polet rent richting de bal. To`zov onderschept slim de pass. To`zov met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kaladirobov geeft een lange en hoge pass. Eftimie probeert de bal met de borst te controleren. Brumpton is nu in balbezit. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Kłusek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - vladteam 0:3

24e minuut.
Kaladirobov met een snelle inworp. Lázaro is nu in balbezit. Lázaro geeft een hoge lob. Brumpton rent richting de bal. Salama verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena passt de bal in één keer door. Johnѕon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brumpton de bal. Brumpton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kaladirobov onderschept slim de pass. Kaladirobov geeft een lange en hoge pass. Johnѕon probeert naar een medespeler te passen. Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruabarrena passt de bal met de wreef. Kłusek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - vladteam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixiess 76%, vladteam 24%.
Pixiess - vladteam 0:4

57e minuut.
Brumpton bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruabarrena rent richting de bal. Arruabarrena passt de bal zonder na te denken. Brumpton kan de bal niet met de borst controleren. Brumpton draait met de bal, schiet en ... Kłusek bokst de bal weg. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - vladteam 0:5

63e minuut.
Johnѕon verovert de bal door een tackle van achteren. Johnѕon probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - vladteam 0:6

68e minuut.
Lázaro met een sublieme pass. Valenzuela rent richting de bal. Rutarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Salama speelt de bal door. Brumpton controleert de bal met de borst. Mursayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Johnѕon heeft problemen om de bal te vangen. Johnѕon passt de bal zonder na te denken. Salama heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pixiess - vladteam 0:7

82e minuut.
Eftimie is nu in balbezit. Baniera rent richting de bal. Baniera passt de bal met de wreef. Iuchin is nu in balbezit. Iuchin geeft een hoge lob. Papaxeniou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pixiess 68%, vladteam 32%.
Pixiess - vladteam 0:7