Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besh Bering O`zim Oling
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mirmigizov is nu in balbezit. Irqamov verovert de bal door een tackle van achteren. Irqamov draait met de bal, schiet en ... Xonayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minotov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Xonayev de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besh Bering - O`zim Oling 1:0

10e minuut.
Sosedov met een snelle inworp. Sovg`ayev probeert naar een medespeler te passen. Irqamov probeert naar een medespeler te passen. Xonaxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xonaxonov haalt uit met een fantastische trap. Minotov bokst de bal weg.

18e minuut.
Boshkirov onderschept slim de pass. Boshkirov geeft een hoge lob. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Xonaxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xonaxonov schiet op doel. Minotov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Xonaxonov maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Minotov trapt de bal weg van het doel. Radiqev is nu in balbezit. Radiqev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sovg`ayev rent richting de bal. Sovg`ayev passt de bal in één keer door. Xonayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xonaxonov verovert de bal door een tackle van achteren. Xonaxonov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sosedov geeft de bal voor. Xonaxonov heeft problemen om de bal te vangen. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xonaxonov onderschept slim de pass. Xonaxonov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Irqamov passt de bal met de wreef. Xonaxonov is nu in balbezit. Asenov is nu in balbezit. Xonaxonov verovert de bal door een tackle van achteren. Xonaxonov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Xonaxonov is nu in balbezit. Irqamov is nu in balbezit. Xonaxonov rent richting de bal. Xonaxonov draait met de bal, schiet en ... Asenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pulov rent richting de bal. Miltiqov verovert de bal door een tackle van achteren. Miltiqov probeert naar een medespeler te passen. Irqamov rent richting de bal. Irqamov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besh Bering 42%, O`zim Oling 58%.
Besh Bering - O`zim Oling 1:0

68e minuut.
Miltiqov met een snelle inworp. Radiqev probeert de bal met de borst te controleren. Radiqev speelt de bal door. Surdukov rent richting de bal. Surdukov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besh Bering - O`zim Oling 1:1

71e minuut.
Pulov geeft een hoge lob. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev geeft een lange en hoge pass. Xonaxonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xonaxonov draait met de bal, schiet en ... Minotov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Besh Bering - O`zim Oling 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besh Bering 45%, O`zim Oling 55%.
Besh Bering - O`zim Oling 2:1