Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barselona Koyil Bino
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Malisov speelt de bal door. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mirdoyev. Mirdoyev krijgt een gele kaart. Babusov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Muxammadov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Olkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tufilganov zijn tegenspeler op de grond. Olkirov raakt geblesseerd tijdens het duel. Olkirov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sardiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardiqov geeft een lange en hoge pass. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Olkirov is nu in balbezit. Muxammadov rent richting de bal. Muxammadov passt de bal met de wreef. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Qursimov is nu in balbezit. Latiqarov verovert de bal door een tackle van achteren. Latiqarov speelt de bal door. Liqinov rent richting de bal. Liqinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barselona - Koyil Bino 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona 62%, Koyil Bino 38%.
Barselona - Koyil Bino 0:1

60e minuut.
Nuriyev controleert de bal met de borst. Latiqarov verovert de bal door een tackle van achteren. Latiqarov speelt de bal door. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Malisov met de inworp. Muxammadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Salov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muxammadov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muxammadov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Barselona - Koyil Bino 1:1

89e minuut.
Uqramov geeft de bal voor. Mirdoyev is nu in balbezit. Malisov begaat een overtreding. Malisov krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Mirdoyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salov met een snel genomen vrije trap. Bolgatov rent richting de bal. Liqinov verovert de bal door een tackle van achteren. Liqinov haalt uit met een fantastische trap. Mamayev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Birganov neemt de hoekschop. Vokiyev rent richting de bal. Vokiyev schiet op doel. Na een snelle pass probeert Liqinov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barselona 47%, Koyil Bino 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Barselona - Koyil Bino 1:1