Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAC Kelib O`riq Bering
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Papidov rent richting de bal. Papidov passt de bal zonder na te denken. Dig`irov rent richting de bal. Zanbiyorov onderschept slim de pass. Zanbiyorov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Qertisov geeft een hoge lob. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov passt de bal met de wreef. Unov heeft problemen om de bal te vangen. Unov schiet op doel. Mirdoyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Qorobekov is nu in balbezit. Qorobekov geeft een lange en hoge pass. Bizbulinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanbiyorov is nu in balbezit. Zanbiyorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAC Kelib 49%, O`riq Bering 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FAC Kelib - O`riq Bering 0:0

49e minuut.
Inworp. Shaqlamoqov met een snelle inworp. Papidov speelt de bal door. Zanbiyorov is nu in balbezit. Zanbiyorov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bizbulinov kopt de bal weg. Baxtliyev heeft problemen om de bal te vangen. Unov rent richting de bal. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sutov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sahadov is nu in balbezit. Sahadov geeft een hoge lob. Unov is nu in balbezit. Unov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAC Kelib - O`riq Bering 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAC Kelib 45%, O`riq Bering 55%.
FAC Kelib - O`riq Bering 1:0