Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olaman Uy Ali Bola yoq
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
G`ulamafov rent richting de bal. Zaqirov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaqirov passt de bal in één keer door. Gushtov is nu in balbezit. Gushtov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - Ali Bola yoq 0:1

12e minuut.
Kiyimov met de inworp. G`ulamafov is nu in balbezit. Gushtov verovert de bal door een tackle van achteren. Gushtov passt de bal in één keer door. Zaqirov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
G`ulamafov onderschept slim de pass. G`ulamafov geeft de bal voor. Tufilganov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Soatov heeft problemen om de bal te vangen. Pasditov is nu in balbezit. Pasditov passt de bal met de wreef. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nisupov rent richting de bal. Nisupov probeert naar een medespeler te passen. Ahimurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gushtov verovert de bal door een tackle van achteren. Gushtov schiet op doel. Moldahanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zaqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Raxmatov rent richting de bal. Raxmatov geeft een lange en hoge pass. Barfitov heeft problemen om de bal te vangen. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 49%, Ali Bola yoq 51%.
Olaman Uy - Ali Bola yoq 0:1

46e minuut.
Zardiyev passt de bal in één keer door. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Edurov. Edurov krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Ahimurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahimurov passt de bal met de wreef. Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - Ali Bola yoq 0:2

73e minuut.
Qulg`anov passt de bal met de wreef. G`ulamafov is nu in balbezit. Gushtov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gushtov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
G`ulamafov speelt de bal door. Kiyimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahimurov maakt een afschuwelijke overtreding. Ahimurov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

85e minuut.
Zaqirov controleert de bal met de borst. Gushtov rent richting de bal. Zaqirov is nu in balbezit. Zaqirov haalt uit met een fantastische trap. Moldahanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - Ali Bola yoq 0:3

87e minuut.
Kiyimov met een sublieme pass. Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gushtov speelt de bal door. Klungelig pakt Zaqirov de bal. Zaqirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zardiyev is nu in balbezit. Tufilganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev begaat een overtreding. Tufilganov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tufilganov kan niet meer verder spelen. Maydanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 61%, Ali Bola yoq 39%.
Olaman Uy - Ali Bola yoq 0:3