Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paxta Saqlash Yoq Cheqilmasin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Xorodayev passt de bal zonder na te denken. Kazilov is nu in balbezit. Kazilov probeert naar een medespeler te passen. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sasonritov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ko`rpanov de bal. Xorodayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xorodayev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Xorodayev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - Yoq Cheqilmasin 1:0

22e minuut.
Paysosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasonritov verovert de bal door een tackle van achteren. Sasonritov geeft de bal voor. Xorodayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xorodayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kulatirov probeert naar een medespeler te passen. Baxadurov rent richting de bal. Sakarov onderschept slim de pass. Sakarov schiet op doel. Marinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paxta Saqlash - Yoq Cheqilmasin 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 56%, Yoq Cheqilmasin 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paxta Saqlash - Yoq Cheqilmasin 1:1

50e minuut.
Abbasov passt de bal zonder na te denken. Xorodayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxtliyev rent richting de bal. Xorodayev verovert de bal door een tackle van achteren. Xorodayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Baxadurov probeert de bal met de borst te controleren. Baxadurov geeft de bal voor. Asosiniv probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Asosiniv passt de bal zonder na te denken. Sasonritov heeft problemen om de bal te vangen. Sasonritov met een sublieme pass. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sakarov rent richting de bal. Sakarov probeert naar een medespeler te passen. Barfitov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faridov is nu in balbezit. Faridov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Durmoqov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elkorov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Baxadurov passt de bal zonder na te denken. Inworp. Baxtliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sahadov rent richting de bal. Sahadov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Elkorov geeft een hoge lob. Inworp. Kazilov met een snelle inworp. Abbasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sasonritov geeft een lange en hoge pass. Asosiniv is nu in balbezit. Abbasov rent richting de bal. Abbasov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Asosiniv de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 35%, Yoq Cheqilmasin 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paxta Saqlash - Yoq Cheqilmasin 1:1