Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ali Oshlik Qichiq Kelib
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bitminganov rent richting de bal. Bitminganov geeft een hoge lob. Zanbiyorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanbiyorov probeert naar een medespeler te passen. Baqqollikov met een sublieme pass. Varelaqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Doeltrap. Bizgamov met een harde bal richting middenveld. Baqqollikov kopt de bal weg. Filkorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filkorov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Oshlik - Qichiq Kelib 1:0

29e minuut.
Attorliqov is nu in balbezit. Attorliqov geeft een hoge lob. Bitminganov kopt de bal weg. Kirosov is nu in balbezit. Kirosov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kelishov geeft een hoge lob. Inworp. Berginov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirosov is nu in balbezit. Kirosov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kulatirov rent richting de bal. Kulatirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kulatirov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ali Oshlik - Qichiq Kelib 1:1

36e minuut.
Babulidov rent richting de bal. Attorliqov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirosov is nu in balbezit. Kirosov schiet op doel. Daar is Taxumov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Filkorov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kattarov komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Baqqollikov heeft problemen om de bal te vangen. Rutarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutarov speelt de bal door. Kulatirov rent richting de bal. Kulatirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ali Oshlik 63%, Qichiq Kelib 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ali Oshlik - Qichiq Kelib 1:1

64e minuut.
Kattarov draait met de bal, schiet en ... Daraxtniyev rent richting de bal. Renatorov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renatorov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nisupov geeft een lange en hoge pass. Upayev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qurtibov. Qurtibov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Baqqollikov geeft een lange en hoge pass. Daar is Bizgamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattarov is nu in balbezit. Kattarov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kirosov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baqqollikov rent richting de bal. Baqqollikov passt de bal met de wreef. Kattarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kattarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Taxumov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baqqollikov met de inworp. Kirosov is nu in balbezit. Kirosov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Oshlik - Qichiq Kelib 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ali Oshlik 44%, Qichiq Kelib 56%.
Ali Oshlik - Qichiq Kelib 1:2