Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoq Cheqilmasin Ali Oshlik
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Baxtliyev is nu in balbezit. Filkorov onderschept slim de pass. Filkorov passt de bal in één keer door. Molov is nu in balbezit. Molov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sahadov geeft de bal voor. Kulatirov rent richting de bal. Baqqollikov maakt een afschuwelijke overtreding. Baqqollikov krijgt een gele kaart. Kulatirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sakarov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Varelaqov trapt de bal weg van het doel. Renatorov kopt de bal weg. Filkorov probeert naar een medespeler te passen. Molov is nu in balbezit. Molov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoq Cheqilmasin - Ali Oshlik 0:1

15e minuut.
Kelishov onderschept slim de pass. Filkorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filkorov speelt de bal door. Molov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Baxtliyev onderschept slim de pass. Baxtliyev met een sublieme pass. Molov rent richting de bal. Molov draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Kulatirov probeert de bal aan de voet te houden. Filkorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Filkorov passt de bal in één keer door. Molov rent richting de bal. Molov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Babulidov is nu in balbezit. Sakarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sakarov speelt de bal door. Faridov is nu in balbezit. Faridov draait met de bal, schiet en ... Varelaqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoq Cheqilmasin 41%, Ali Oshlik 59%.
Yoq Cheqilmasin - Ali Oshlik 0:1

51e minuut.
Bitminganov probeert naar een medespeler te passen. Renatorov rent richting de bal. Renatorov passt de bal zonder na te denken. Molov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoq Cheqilmasin - Ali Oshlik 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoq Cheqilmasin 40%, Ali Oshlik 60%.
Yoq Cheqilmasin - Ali Oshlik 0:2