Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`riq Bering Toxta Hammom
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Sortodov speelt de bal door. Papidov is nu in balbezit. Olxurinov maakt een afschuwelijke overtreding. Olxurinov krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Papidov raakt geblesseerd tijdens het duel. Papidov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Shaftoliyev rent richting de bal. Boshidayev onderschept slim de pass. Boshidayev schiet op doel. Rahulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Bering - Toxta Hammom 1:0

16e minuut.
Baxtliyev passt de bal met de wreef. Kenayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshidayev verovert de bal door een tackle van achteren. Boshidayev haalt uit met een fantastische trap. Rahulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Bering - Toxta Hammom 2:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amangeldiyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yaqubov is nu in balbezit. Yaqubov geeft een hoge lob. Rahulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Boshidayev rent richting de bal. Boshidayev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Bering - Toxta Hammom 3:0

29e minuut.
Berginov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ertig`anov rent richting de bal. Ertig`anov geeft de bal voor. Birmizov is nu in balbezit. Birmizov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Maydanov met een sublieme pass. Sortodov geeft een hoge lob. Shaqlamoqov rent richting de bal. Olxurinov onderschept slim de pass. Olxurinov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mirdoyev probeert wanhopig de bal te grijpen. Mirdoyev bokst de bal weg. Birmizov is nu in balbezit. Birmizov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Bering - Toxta Hammom 3:1

45e minuut.
Shaqlamoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olxurinov verovert de bal door een tackle van achteren. Olxurinov met een sublieme pass. Bodirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodirov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Birmizov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O`riq Bering - Toxta Hammom 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`riq Bering 44%, Toxta Hammom 56%.
O`riq Bering - Toxta Hammom 3:2

56e minuut.
Baxtliyev kopt de bal weg. Berginov heeft problemen om de bal te vangen. Berginov speelt de bal door. Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaqubov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Yaqubov verovert de bal door een tackle van achteren. Yaqubov probeert naar een medespeler te passen. Boshidayev rent richting de bal. Boshidayev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kenayev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`riq Bering 43%, Toxta Hammom 57%.
O`riq Bering - Toxta Hammom 3:2