Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovun Oling Qichiq Kelib
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tuxumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuxumov geeft de bal voor. Klungelig pakt Tufilganov de bal. Tufilganov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tuxumov de bal onder controle te krijgen. Yutribodirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kulatirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulatirov heeft problemen om de bal te vangen. Nuriyev is nu in balbezit. Kulatirov verovert de bal door een tackle van achteren. Kulatirov draait met de bal, schiet en ... Yutribodirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Upayev geeft een lange en hoge pass. Molov geeft een lange en hoge pass. Uzumov heeft problemen om de bal te vangen. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Oling - Qichiq Kelib 1:0

41e minuut.
Rutarov geeft een lange en hoge pass. Nuriyev rent richting de bal. Kulatirov onderschept slim de pass. Kulatirov schiet op doel. Paal! Baqqollikov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Uzumov de bal. Rutarov verovert de bal door een tackle van achteren. Rutarov geeft een lange en hoge pass. Kulatirov krijgt zijn hoofd ertegen. Yutribodirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Oling 59%, Qichiq Kelib 41%.
Sovun Oling - Qichiq Kelib 1:0

48e minuut.
Daar is Asabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizgamov rent richting de bal. Asabayev onderschept slim de pass. Uzumov is nu in balbezit. Uzumov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. O`rabov trapt de bal weg. Klungelig pakt Mevaqorov de bal. Uzumov is nu in balbezit. Uzumov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gemratov is nu in balbezit. Gemratov passt de bal in één keer door. Asabayev is nu in balbezit. Uzumov is nu in balbezit. Uzumov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Oling 47%, Qichiq Kelib 53%.
Sovun Oling - Qichiq Kelib 1:0