Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paxta Saqlash FAC Kelib
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Kazilov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Xorodayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dig`irov begaat een overtreding. Dig`irov krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sasonritov geeft een hoge lob. Asosiniv rent richting de bal. Qirdiqov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Asosiniv raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Kazilov met een sublieme pass. Abbasov met een sublieme pass. Saksaulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xorodayev onderschept slim de pass. Xorodayev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 48%, FAC Kelib 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paxta Saqlash - FAC Kelib 0:0

47e minuut.
Dig`irov probeert naar een medespeler te passen. Sakarov is nu in balbezit. Bilanov maakt een afschuwelijke overtreding. Bilanov krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Unov rent richting de bal. Unov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Mumkanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dig`irov passt de bal in één keer door. Sahadov rent richting de bal. Sahadov passt de bal in één keer door. Unov is nu in balbezit. Unov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barfitov passt de bal zonder na te denken. Sakarov rent richting de bal. Sakarov speelt de bal door. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov schiet op doel. Marinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Xorodayev is nu in balbezit. Saksaulov is nu in balbezit. Xorodayev verovert de bal door een tackle van achteren. Xorodayev haalt uit met een fantastische trap. Pasditov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paxta Saqlash - FAC Kelib 1:0

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Barfitov de bal onder controle te krijgen. Bizbulinov speelt de bal door. Klungelig pakt Bilanov de bal. Unov is nu in balbezit. Unov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bizbulinov passt de bal zonder na te denken. Baxadurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baxadurov geeft een hoge lob. Xorodayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xorodayev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paxta Saqlash 57%, FAC Kelib 43%.
Paxta Saqlash - FAC Kelib 1:0