Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ikki Bush Gusht Oling
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Kayumov met een snelle inworp. Mevaqorov rent richting de bal. Mevaqorov met een sublieme pass. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ho`qo`rov is nu in balbezit. Ho`qo`rov passt de bal in één keer door. Gushtov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bahoyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zelganov trapt de bal weg. Shaqlamoqov heeft problemen om de bal te vangen. Astrakov is nu in balbezit. Astrakov haalt uit met een fantastische trap. Zelganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ho`qo`rov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho`qo`rov speelt de bal door. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev passt de bal met de wreef. Gushtov onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bahoyev verovert de bal door een tackle van achteren. Gushtov verovert de bal door een tackle van achteren. Gushtov met een sublieme pass. Birbotisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 60%, Gusht Oling 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ikki Bush - Gusht Oling 0:0

58e minuut.
Narisov geeft een hoge lob. Inworp. Pulimov met de inworp. Ho`qo`rov probeert naar een medespeler te passen. Kayumov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov passt de bal in één keer door. Birbotisov rent richting de bal. Birbotisov draait met de bal, schiet en ... Zelganov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bahoyev is nu in balbezit. Qertisov onderschept slim de pass. Qertisov passt de bal met de wreef. Birbotisov is nu in balbezit. Birbotisov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mevaqorov is nu in balbezit. Qertisov verovert de bal door een tackle van achteren. Qertisov geeft een lange en hoge pass. Birbotisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 36%, Gusht Oling 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ikki Bush - Gusht Oling 0:0