Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofarin Kelib Pop Eshiq
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Xrenov passt de bal in één keer door. Masumov is nu in balbezit. Pozlarov is nu in balbezit. Pozlarov geeft de bal voor. Pulov rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Radjabov passt de bal in één keer door. Xrenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xrenov passt de bal zonder na te denken. Uqramov rent richting de bal. Uqramov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kazilov geeft een hoge lob. Bezbidov kopt de bal weg. Ferbidov probeert de bal met de borst te controleren. Radjabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radjabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin Kelib - Pop Eshiq 0:1

23e minuut.
Daar is Kazilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumkanov is nu in balbezit. Mumkanov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baqqollikov de bal onder controle te krijgen. Aslanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin Kelib - Pop Eshiq 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin Kelib 52%, Pop Eshiq 48%.
Ofarin Kelib - Pop Eshiq 0:2

53e minuut.
Daar is Mumkanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mumkanov speelt de bal door. Radjabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qong`irov rent richting de bal. Qong`irov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Sutov speelt de bal door. Daar is Xrenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xrenov speelt de bal door. Uqramov rent richting de bal. Uqramov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Bilarmoqov geeft een lange en hoge pass. Uqramov probeert de bal aan de voet te houden. Masumov is nu in balbezit. Uqramov onderschept slim de pass. Uqramov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Paypoqov speelt de bal door. Pulov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qong`irov heeft problemen om de bal te vangen. Radjabov rent richting de bal. Radjabov schiet op doel. Aslanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin Kelib - Pop Eshiq 0:3

90e minuut.
Fertimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fertimov geeft de bal voor. Tanzigirov rent richting de bal. Uqramov verovert de bal door een tackle van achteren. Uqramov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin Kelib 55%, Pop Eshiq 45%.
Ofarin Kelib - Pop Eshiq 0:3