Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`zim Bekati Uch Balli
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Abazupulo met een sublieme pass. Masayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirdoyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masayev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abazupulo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gushtov passt de bal zonder na te denken. Ferdig`ov heeft problemen om de bal te vangen. Ferdig`ov met een sublieme pass. Abazupulo is nu in balbezit. Abazupulo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Papidov speelt de bal door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gushtov rent richting de bal. Ferdig`ov onderschept slim de pass. Ferdig`ov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bekati - Uch Balli 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Moldahanov de bal. Gushtov verovert de bal door een tackle van achteren. Gushtov passt de bal zonder na te denken. Ferdig`ov rent richting de bal. Ferdig`ov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bekati - Uch Balli 0:2

43e minuut.
Quradov met een sublieme pass. Ferdig`ov is nu in balbezit. Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdig`ov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdig`ov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Burxanov is nu in balbezit. Ferdig`ov verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdig`ov passt de bal met de wreef. Moldahanov rent richting de bal. Moldahanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zim Bekati 61%, Uch Balli 39%.
O`zim Bekati - Uch Balli 0:2

53e minuut.
Kalasidirov is nu in balbezit. Kalasidirov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moldahanov de bal onder controle te krijgen. Papidov rent richting de bal. Papidov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Burxanov is nu in balbezit. Jindibabov geeft de bal voor. Moldahanov rent richting de bal. Ferdig`ov is nu in balbezit. Ferdig`ov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gushtov rent richting de bal. Papidov verovert de bal door een tackle van achteren. Papidov passt de bal in één keer door. Moldahanov is nu in balbezit. Moldahanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ferdig`ov is nu in balbezit. Gushtov onderschept slim de pass. Met opzet legt Ferdig`ov zijn tegenspeler op de grond. Ferdig`ov krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Papidov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mumqunov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zim Bekati 63%, Uch Balli 37%.
O`zim Bekati - Uch Balli 0:2