Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ikki Bush Qichiq Rezavor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Pedirov geeft de bal voor. Ferdig`ov rent richting de bal. Ferdig`ov met een sublieme pass. Daar is Mirmigizov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirmigizov draait met de bal, schiet en ... Zelganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kalasidirov geeft de bal voor. Inworp. Samanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferdig`ov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdig`ov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirmigizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirmigizov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Qichiq Rezavor 0:1

29e minuut.
O`rabov probeert naar een medespeler te passen. Pedirov rent richting de bal. Kalasidirov verovert de bal door een tackle van achteren. Bahoyev rent richting de bal. Bahoyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 53%, Qichiq Rezavor 47%.
Ikki Bush - Qichiq Rezavor 0:1

47e minuut.
Ho`qo`rov met de inworp. Olmayev rent richting de bal. Olmayev geeft de bal voor. Erdiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdiqov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ferdig`ov is nu in balbezit. Ferdig`ov passt de bal zonder na te denken. G`ilos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirmigizov onderschept slim de pass. Mirmigizov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 50%, Qichiq Rezavor 50%.
Ikki Bush - Qichiq Rezavor 0:1