Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qichiq Rezavor Gusht Oling
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Mirmigizov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirzo komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Olmayev is nu in balbezit. Ferdig`ov rent richting de bal. Ferdig`ov met een sublieme pass. Mirzo is nu in balbezit. Mirzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Rezavor - Gusht Oling 1:0

40e minuut.
Boshidayev is nu in balbezit. Boshidayev probeert naar een medespeler te passen. Mirzo rent richting de bal. Mirzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Rezavor - Gusht Oling 2:0

40e minuut.
Birbotisov probeert naar een medespeler te passen. Astrakov heeft problemen om de bal te vangen. Gushtov is nu in balbezit. Ferdig`ov verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdig`ov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Rezavor - Gusht Oling 3:0

45e minuut.
Gushtov geeft de bal voor. O`rabov kopt de bal weg. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov heeft problemen om de bal te vangen. Birbotisov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Rezavor 54%, Gusht Oling 46%.
Qichiq Rezavor - Gusht Oling 3:0

52e minuut.
Birbotisov is nu in balbezit. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov rent richting de bal. Astrakov rent richting de bal. Astrakov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Olmayev onderschept slim de pass. Olmayev probeert naar een medespeler te passen. Ferdig`ov speelt de bal door. Mirzo rent richting de bal. Mirzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Rezavor - Gusht Oling 4:0

58e minuut.
Gushtov rent richting de bal. Ferdig`ov onderschept slim de pass. Ferdig`ov passt de bal met de wreef. Mirzo rent richting de bal. Mirzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ferdig`ov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdig`ov met een sublieme pass. Olmayev met een sublieme pass. Mirzo rent richting de bal. Mirzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Astrakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmayev met een sublieme pass. Ferdig`ov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdig`ov passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Rezavor 34%, Gusht Oling 66%.
Qichiq Rezavor - Gusht Oling 4:0