Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofarin Kelib Uch Balli
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Xrenov is nu in balbezit. Xrenov passt de bal in één keer door. Uqramov heeft problemen om de bal te vangen. Uqramov schiet op doel. Quradov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pozlarov met de inworp. Paypoqov geeft een hoge lob. Daar is Quradov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uqramov is nu in balbezit. Uqramov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin Kelib - Uch Balli 1:0

24e minuut.
Baqqollikov geeft een lange en hoge pass. Alidov is nu in balbezit. Uqramov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Uqramov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bilarmoqov rent richting de bal. Jindibabov verovert de bal door een tackle van achteren. Jindibabov passt de bal in één keer door. Charsuhov is nu in balbezit. Charsuhov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin Kelib 48%, Uch Balli 52%.
Ofarin Kelib - Uch Balli 1:0

53e minuut.
Mumqunov probeert de bal aan de voet te houden. Xrenov is nu in balbezit. Xrenov met een sublieme pass. Paypoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paypoqov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fertimov met de inworp. Xrenov is nu in balbezit. Mumqunov begaat een overtreding. Mumqunov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Daar is Bilarmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charsuhov rent richting de bal. Charsuhov speelt de bal door. Moldahanov rent richting de bal. Moldahanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Charsuhov probeert naar een medespeler te passen. Moldahanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov rent richting de bal. Moldahanov onderschept slim de pass. Moldahanov haalt uit met een fantastische trap. Aslanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin Kelib 47%, Uch Balli 53%.
Ofarin Kelib - Uch Balli 1:0