Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haqim Yon Kayerdan E`lon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
SOforov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qursimov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taksurov. Taksurov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Babayev met een harde bal richting middenveld. Molov kopt de bal weg. Taksurov rent richting de bal. Qursimov verovert de bal door een tackle van achteren. Qursimov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Rabatov trapt de bal weg. Durg`onov kopt de bal weg. Klungelig pakt Taksurov de bal. Qursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qursimov schiet op doel. Dulg`anov bokst de bal weg.

41e minuut.
Hizmatov heeft problemen om de bal te vangen. Hizmatov geeft een lange en hoge pass. Kurtov kopt de bal weg. Klungelig pakt Qursimov de bal. Qursimov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Qursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faizov rent richting de bal. Qursimov speelt de bal door. Durg`onov is nu in balbezit. Durg`onov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqim Yon 30%, Kayerdan E`lon 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haqim Yon - Kayerdan E`lon 0:0

52e minuut.
Shaftoliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaftoliyev speelt de bal door. Qanchaqov is nu in balbezit. Daar is Faddiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faddiyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Qursimov passt de bal zonder na te denken. Durg`onov rent richting de bal. Shaftoliyev is nu in balbezit. Durg`onov verovert de bal door een tackle van achteren. Durg`onov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Faddiyev is nu in balbezit. Retratov rent richting de bal. Faddiyev maakt een afschuwelijke overtreding. Faddiyev krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Babayev trapt de bal weg van het doel. Molov kopt de bal weg. SOforov is nu in balbezit. Qursimov verovert de bal door een tackle van achteren. Qursimov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rabatov geeft een lange en hoge pass. Kurtov kopt de bal weg. Daar is SOforov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molov is nu in balbezit. Molov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqim Yon 44%, Kayerdan E`lon 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haqim Yon - Kayerdan E`lon 0:0