Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ikki Bush Haqim Yon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parkayev trapt de bal weg van het doel. Durg`onov kopt de bal weg. Daar is Boylamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boylamov draait met de bal, schiet en ... Paal!

4e minuut.
Kalasidirov kopt de bal weg. Klungelig pakt Baxtliyev de bal. Mevaqorov geeft een lange en hoge pass. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Retratov is nu in balbezit. Boylamov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Boylamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boylamov haalt uit met een fantastische trap. Babayev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Haqim Yon 1:0

11e minuut.
Bahoyev passt de bal in één keer door. Kurtov is nu in balbezit. Boylamov onderschept slim de pass. Boylamov haalt uit met een fantastische trap. Retratov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Haqim Yon 2:0

17e minuut.
Lasayev is nu in balbezit. Ho`qo`rov is nu in balbezit. Ho`qo`rov geeft een lange en hoge pass. Boylamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boylamov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Molov passt de bal zonder na te denken. Kurtov rent richting de bal. Kurtov geeft de bal voor. Klungelig pakt G`ilos de bal. Zelganov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Haqim Yon 2:1

24e minuut.
Durg`onov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taksurov komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Lachubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasayev onderschept slim de pass. Lasayev speelt de bal door. Kurtov rent richting de bal. Kurtov geeft een hoge lob. Zelganov bokst de bal weg.

27e minuut.
Lasayev is nu in balbezit. Lachubov rent richting de bal. Lachubov passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lasayev neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ho`qo`rov kopt de bal weg. Hizmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hizmatov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ho`qo`rov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Retratov onderschept slim de pass. Retratov speelt de bal door. Taksurov rent richting de bal. Bahoyev onderschept slim de pass. Boylamov bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Boylamov is nu in balbezit. Boylamov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ikki Bush - Haqim Yon 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 52%, Haqim Yon 48%.
Ikki Bush - Haqim Yon 3:1

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zelganov trapt de bal weg. Taksurov kopt de bal weg. Klungelig pakt Molov de bal. Molov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Mevaqorov met een snelle inworp. Taksurov probeert de bal met de borst te controleren. Bahoyev rent richting de bal. Bahoyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikki Bush 36%, Haqim Yon 64%.
Ikki Bush - Haqim Yon 3:1