Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maqtab Bola yoq Kim Arig`i
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 22.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Minotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Minotov geeft een lange en hoge pass. Pulov rent richting de bal. Nahochkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahochkola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maqtab Bola yoq - Kim Arig`i 0:1

19e minuut.
Inworp. Biringizov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qertisov speelt de bal door. Kilmoqov heeft problemen om de bal te vangen. Kilmoqov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Amangeldiyev rent richting de bal. Derbiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Derbiyev met een sublieme pass. Pulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maqtab Bola yoq - Kim Arig`i 0:2

34e minuut.
Bizgamov heeft problemen om de bal te vangen. Minotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizgamov begaat een overtreding. Bizgamov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Irqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Irqamov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Amangeldiyev de bal. Nahochkola is nu in balbezit. Nahochkola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Odmiyev geeft een lange en hoge pass. Kaladirobov kopt de bal weg. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sochev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maqtab Bola yoq - Kim Arig`i 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maqtab Bola yoq 58%, Kim Arig`i 42%.
Maqtab Bola yoq - Kim Arig`i 1:2

58e minuut.
Kaladirobov onderschept slim de pass. Chamadov verovert de bal door een tackle van achteren. Kaladirobov begaat een overtreding. Kaladirobov krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Chamadov met een snelle inworp. Minotov rent richting de bal. Bizgamov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bizgamov krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Minotov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minotov met een snel genomen vrije trap. Pulov is nu in balbezit. Biringizov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pulov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pulov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Maqtab Bola yoq - Kim Arig`i 1:3

88e minuut.
Qertisov speelt de bal door. Chamadov heeft problemen om de bal te vangen. Chamadov speelt de bal door. Derbiyev rent richting de bal. Derbiyev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maqtab Bola yoq 60%, Kim Arig`i 40%.
Maqtab Bola yoq - Kim Arig`i 1:3