Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O`zim Bozor Saroy Hisob
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Radiqev is nu in balbezit. Radiqev geeft een hoge lob. Daar is Mumqunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narkizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narkizov draait met de bal, schiet en ... Jahonritov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Minotov rent richting de bal. Bezmolov onderschept slim de pass. Bezmolov speelt de bal door. Tarvuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvuzov passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Olkirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratibarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratibarov met een sublieme pass. Salomatliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomatliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daldiqov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ratibarov de bal onder controle te krijgen. Attorliqov onderschept slim de pass. Daldiqov is nu in balbezit. Daldiqov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Attorlikov rent richting de bal. Daldiqov onderschept slim de pass. Daldiqov probeert naar een medespeler te passen. Attorliqov rent richting de bal. Attorliqov haalt uit met een fantastische trap. Paysosov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
O`zim Bozor - Saroy Hisob 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zim Bozor 46%, Saroy Hisob 54%.
O`zim Bozor - Saroy Hisob 0:1

72e minuut.
Birbotisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Birbotisov speelt de bal door. Narkizov is nu in balbezit. Narkizov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lachubov de bal onder controle te krijgen. Jahonritov bokst de bal weg.

76e minuut.
Tanzigirov rent richting de bal. Minotov verovert de bal door een tackle van achteren. Minotov geeft een hoge lob. Salomatliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomatliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
O`zim Bozor - Saroy Hisob 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O`zim Bozor 54%, Saroy Hisob 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
O`zim Bozor - Saroy Hisob 1:1