Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sal Bolish Ofarin Jon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 20
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Seriqov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`ulamafov onderschept slim de pass. G`ulamafov passt de bal met de wreef. Pasditov is nu in balbezit. Pasditov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sal Bolish - Ofarin Jon 1:0

11e minuut.
Retratov geeft een lange en hoge pass. Jindibabov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pasditov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasditov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Voqusov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jindibabov geeft de bal voor. So`tsiqov rent richting de bal. So`tsiqov speelt de bal door. Kilmoqov rent richting de bal. Kilmoqov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is G`ulamafov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. G`ulamafov passt de bal in één keer door. Pasditov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasditov haalt uit met een fantastische trap. Voqusov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kilmoqov rent richting de bal. Raqomov verovert de bal door een tackle van achteren. Raqomov probeert naar een medespeler te passen. Abbasov is nu in balbezit. Abbasov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sal Bolish 54%, Ofarin Jon 46%.
Sal Bolish - Ofarin Jon 1:0

46e minuut.
Inworp. Bezmolov met de inworp. Retratov met een sublieme pass. SOforov is nu in balbezit. SOforov geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Sal Bolish - Ofarin Jon 2:0

54e minuut.
So`tsiqov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Seriqov de bal. G`ulamafov is nu in balbezit. Pasditov is nu in balbezit. Pasditov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Boritov met een snelle inworp. Bezmolov heeft problemen om de bal te vangen. Bezmolov geeft een hoge lob. Pasditov rent richting de bal. Pasditov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sal Bolish - Ofarin Jon 3:0

60e minuut.
Ereyderov passt de bal in één keer door. Jiyo`dagov rent richting de bal. Bekinbeyev begaat een overtreding. Bekinbeyev krijgt een gele kaart.

73e minuut.
So`tsiqov geeft een lange en hoge pass. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov probeert naar een medespeler te passen. Pasditov is nu in balbezit. Pasditov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Qarsimov met een sublieme pass. Akimov rent richting de bal. Jiyo`dagov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jiyo`dagov krijgt een gele kaart. Akimov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Akimov kan niet meer verder spelen. Zuldayev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sal Bolish 39%, Ofarin Jon 61%.
Sal Bolish - Ofarin Jon 3:0