Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kancha Hurma Qichiq O`ra
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Radiqev met een sublieme pass. Paliyev kopt de bal weg. Babusov heeft problemen om de bal te vangen. Qanchaqov rent richting de bal. Qanchaqov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ashimov is nu in balbezit. Ashimov passt de bal met de wreef. Zuldayev is nu in balbezit. Zuldayev schiet op doel. Qo`vusov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belkondirov neemt de hoekschop. Babusov heeft problemen om de bal te vangen. Zuldayev is nu in balbezit. Zuldayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kancha Hurma - Qichiq O`ra 0:1

14e minuut.
Kurtov passt de bal in één keer door. Beruni is nu in balbezit. Beruni passt de bal in één keer door. Paliyev rent richting de bal. Paliyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kurtov speelt de bal door. Beruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beruni passt de bal met de wreef. Paliyev is nu in balbezit. Paliyev haalt uit met een fantastische trap. Lerdagamdov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kancha Hurma - Qichiq O`ra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kancha Hurma 44%, Qichiq O`ra 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kancha Hurma - Qichiq O`ra 1:1

52e minuut.
Molov rent richting de bal. Equstarov verovert de bal door een tackle van achteren. Equstarov met een sublieme pass. Zuldayev rent richting de bal. Zuldayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Equstarov geeft de bal voor. Inworp. Molov met de inworp. Paliyev rent richting de bal. Paliyev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Beruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Beruni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Erratov de bal onder controle te krijgen. Paliyev rent richting de bal. Paliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kalasidirov geeft een lange en hoge pass. Renatorov geeft de bal voor. Uqramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uqramov geeft een lange en hoge pass. Zuldayev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Paliyev speelt de bal door. Beruni heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erratov. Erratov krijgt een gele kaart. Beruni raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kancha Hurma 52%, Qichiq O`ra 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kancha Hurma - Qichiq O`ra 1:1