Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uch Bolish Kayerdan Bush
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Hudiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchanov onderschept slim de pass. Olchanov probeert naar een medespeler te passen. Elkorov is nu in balbezit. Elkorov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sardirov speelt de bal door. Talaymanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaymanov passt de bal met de wreef. Elkorov is nu in balbezit. Elkorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Olchanov verovert de bal door een tackle van achteren. Olchanov geeft een hoge lob. Hamusov rent richting de bal. Elkorov onderschept slim de pass. Elkorov schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zeradov speelt de bal door. Sardirov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chamadov. Chamadov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uch Bolish 63%, Kayerdan Bush 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uch Bolish - Kayerdan Bush 0:0

52e minuut.
Hudiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudiyev met een sublieme pass. Qarsimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarsimov schiet op doel. Liqinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Liqinov trapt de bal weg van het doel. Talaymanov rent richting de bal. Talaymanov speelt de bal door. Qarsimov heeft problemen om de bal te vangen. Qarsimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hudiyev met een sublieme pass. Zardiyev geeft de bal voor. Daar is Faremov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qarsimov rent richting de bal. Qarsimov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Biringizov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parkayev met de inworp. Sasonritov controleert de bal met de borst. Sasonritov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Talaymanov rent richting de bal. Hudiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Hudiyev speelt de bal door. Tabarqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarqov haalt uit met een fantastische trap. Liqinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Uch Bolish - Kayerdan Bush 1:0

85e minuut.
Biringizov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sasonritov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabarqov rent richting de bal. Tabarqov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sardirov kopt de bal weg. Tabarqov rent richting de bal. Teribov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarqov onderschept slim de pass. Tabarqov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uch Bolish 33%, Kayerdan Bush 67%.
Uch Bolish - Kayerdan Bush 1:0